Consultație optometrică - stabilire dioptrii, rețetă ochelari

consult dioptron autorefractometru

Verificarea dioptriilor cu autorefractometru

Prima etapă a consultului optometric constă în verificarea dioptriilor utilizând autorefractometrul, cunoscut și ca Dioptron. Se vor obține dioptriile orientative necesare corecției vederii.

verificare acuitate vizuala

Verificarea acuității vizuale

În cea de-a doua etapă se va verifica acuitatea vizuală și confortul utilizării dioptriilor prin schimbarea graduală a lentilelor. Se vor obține dioptriile finale pentru ochelarii de vedere.

Eliberare rețetă, alegere ochelari

În etapa finală a consultației se eliberează rețeta pentru ochelarii de vedere și se poate trece la alegerea ramelor și a lentilelor potrivite.

Consultație optometrică GRATUITĂ

Examinare acuitate vizuală cu Dioptron, stabilire dioptrii, eliberare rețetă. Profită azi de ofertă!

Servicii optică medicală

precscriptie lentile de contact

Prescripție lentile de contact

Dioptriile utilizate pentru lentilele de contact pot diferi ușor de cele pentru ochelarii de vedere, de aceea recomandăm efectuarea unei consultații.

servicii optica medicala - montaj lentile

Montare lentile

Asigurăm tăierea lentilei și montarea acesteia în ramele ochelarilor astfel încât să respecte prescripția (dist. pupilară) și să asigure vederea optimă.

servicii optica medicala - consultanta alegere ochelari

Consultanță alegere ochelari

Te ajutăm să creezi perechea de ochelari potrivită: alegem ramele potrivite cu fizionomia și personalitatea, apoi adăugăm lentile și tratamente.

servicii optica medicala reparatii ochelari

Reparații ochelari

Ochelarii tăi nu mai "stau" la fel? Ai pierdut o pernuță nazală? Te putem ajuta cu mici reparații ce vor readuce în stare optimă ochelarii tăi.

Plata în rate fără dobândă

Achită serviciile și ochelarii de vedere cu cardul tău de cumpărături BT Star și poți opta pentru plata în 3 rate fără dobândă și 3% puncte de loialitate.