ochelari vedere la distanta

Ochelari vedere la distanță

Ochelarii pentru vederea la distanță sunt utilizați de către persoanele care au dificultăți în focalizarea obiectelor aflate la depărtare. În majoritatea cazurilor sunt utilizați de cei care suferă de miopie.

ochelari vedere aproape

Ochelari pentru vedere aproape

Ochelarii pentru vederea aproape focalizează obiectele aflate în imediata apropiere. Sunt utilizați de persoanele afectate de hipermetropie sau prezbiopie.

Ochelari progresivi

Ochelarii progresivi sunt o îmbinare a ochelarilor pentru vederea la distanță și aproape, eliminând necesitatea purtării alternative a 2 perechi de ochelari.

ochelari vedere filtru lumina albastra ecrane

Ochelari de calculator

Ochelarii pentru calculator oferă o protectie sporită la acțiunea luminii albastre emisă de ecranele digitale. Pot avea lentile cu dioptrii sau fără, pot fi purtați permanent sau doar în fața ecranului.

ochelari vedere pentru citit

Ochelari pentru citit

Ochelarii pentru citit sunt specifici persoanelor afectate de prezbiopie (viciu de refracție ce apare după vârsta de 40 ani) și sunt utilizati doar la nevoie (citit, lucru la calculator, utilizare telefon sau tabletă).

ochelari copii

Ochelari copii

Ochelarii pentru copii se remarcă prin rezistența și flexibilitatea ramelor care se adaptează stilului de viață activ al acestora. Mărimea ramelor este și ea adaptată micilor purtători.

Ramele ochelarilor de vedere

Deși au apărut din necesitatea susținerii lentilelor, ramele ochelarilor au devenit un element la fel de important ca lentilele.  Utilizând soluții constructive și materiale inovatoare, ramele oferă confort la purtarea permanentă a ochelarilor și ajută la exprimarea personalității. Gradul de adopție a ochelarilor de vedere depinde foarte mult de cât de bine ne „ințelegem” cu ei. De aceea factori precum greutatea, forma, culoarea, mărimea, modul de sprijinire au fost atent studiați și ajustați. Înainte de toate ochelarii trebuie să ni se potrivească, să fie în ton cu personalitatea noastră.

Materialele din care sunt realizate ramele ochelarilor s-au îmbunătățit semnificativ în ultima perioadă, reușind să ofere rezistență mecanică sporită și greutate redusă în același timp. Inovațiile în domeniul finisării (vopsire, colorare în masă) și a imbinării materialelor au condus la apariția ramelor pentru ochelari elegante, rafinate. Astfel, ochelarii s-au transformat din necesitate în accesoriu fashion.

Vino să cezi colecția de rame iOptiquePRO

Vizitează magazinul iOptiquePRO și alege rame originale, realizate de producători cu renume.

Rame ochelari de vedere la iOptiquePRO

În magazinul nostru de optică medicală veți descoperi o colecție de rame pentru ochelarii de vedere mereu actualizată, în trend cu cele mai noi tendințe. Am ales să lucrăm cu producători de top, care și-au demonstrat capacitatea de a realiza rame estetice și rezistente. Din colecția iOptiquePRO fac parte rame ochelari premium, dar și din game mai accesibile, pentru o abordare cât mai cuprinzătoare.

rame ochelari din metal

Rame ochelari din metal

Ramele pentru ochelari din metal oferă rezistență mecanică superioară și un aspect elegant, aristocratic datorită grosimii reduse a conturului lentilei și a bratelor.

rame ochelari din plastic

Rame ochelari din plastic

Ramele pentru ochelari din plastic au un aspect modern, inovator. Sunt caracterizate de elasticitate, rezistență și design futuristic datorită varietații de forme și culori.

rame ochelari mixte - metal si plastic

Rame ochelari mixte

Ramele pentru ochelari realizate din metal și plastic combină proprietățile ambelor materiale, rezultând ochelari de vedere deosebiți ca aspect și rezistență.

Plata în rate fără dobândă

Achită serviciile și ochelarii de vedere cu cardul tău de cumpărături BT Star și poți opta pentru plata în 3 rate fără dobândă și 3% puncte de loialitate.