iOptiquePRO este centrul de optică medicală care îmbină seriozitatea și profesionalismul din trecut cu tehnica, materialele și soluțiile din prezent. Am fondat iOptiquePRO a destinație unică pentru îmbunătățirea vederii și pentru protejarea ochilor de factorii dăunători.

Specialiștii noștri te vor ajuta în luarea deciziilor potrivite și alegerea corectă a ochelarilor de vedere, acelor de soare sau a lentilelor de contact. Chiar dacă nu aveți o prescripție recentă, vă ajutăm cu plăcere în stabilirea dioptriilor în mod gratuit.

La iOptiquePRO nu facem compromisuri atunci când vine vorba despre calitate, atât la servicii cât și la materialele utilizate. Am ales să vă oferim doar  mărci care și-au deovedit capacitatea de inovație în design, funcționalitate și rezistență.

lentile ochelari

Cu echipa iOptiquePRO ești pe mâini bune!

Claudiu Georgescu
Claudiu Georgescu
17/08/2022
Verificat
Am cumpărat de curând o pereche de ochelari de la acest magazin de optică. Sunt foarte mulțumit atât de cum am fost tratat, cât și de ochelarii aleși. Mi s-a oferit o consultație gratuită, un procent de reducere semnificativ la ochelari, cât și un toc de ochelari. Deși este un magazin mic, merită să-l vizitezi pentru că au produse foarte bune și ești servit cum trebuie!
Andrada Muntean
Andrada Muntean
10/05/2022
Verificat
Recomand cu incredere! Preturi foarte bune si personal amabil!
Mihaela Tufan
Mihaela Tufan
10/05/2022
Verificat
Servicii de calitate si profesionalism. Foarte mulțumită de experienta pe care am avut-o cu ei. Recomand cu incredere !

Plata în rate fără dobândă

Achită serviciile și ochelarii de vedere cu cardul tău de cumpărături BT Star și poți opta pentru plata în 3 rate fără dobândă și 3% puncte de loialitate.